Sis slow tallers per assaborir l’art a poc a poc

El Minipop estrenarà un Espai Literari de luxe
16 maig, 2016
Una dotzena de fast tallers per fer volar la imaginació
17 maig, 2016
Mostrar tot

Sis slow tallers per assaborir l’art a poc a poc

cossack002 (1)El Minipop ha apostat enguany per programar sis tallers més llargs dirigits a nens més grans per assaborir l’art sense presses.

Entre els slow tallers hi trobareu el “Flipbook” de Mènsula, una empresa tarragonina dedicada a la il·lustració, fotografia, disseny gràfic i web. Els seus creatius us ensenyaran com reproduir en una llibreta un seguit d’il·lustracions en seqüència per crear una petita historieta.

imatge_lasenyoraLa Senyora Mapping, Kris Barnolas, també oferirà un taller de llarga durada d’animació per projectar que ha anomenat “Tràiler Animat, desmuntant el frame”. Destrossareu, pintareu i manipulareu frames per a composar-los i crear una pel·lícula inèdita!

IMG_1245El tercer slow taller ens el porta l’Espai Kraftum i consisteix en fabricar un penjoll amb el robot del Minipop amb un plàstic màgic. És un material espectacular, que en posar-lo al forn es caragola i s’encongeix fins a transformar-se en un plàstic dur i durable.

serigrafiaPer la seva banda, els monstres de Nus Creacions vindran amb un divertit taller de serigrafia pensat tant per nens com per adults. Creareu un disseny personalitzat i l’estampareu manualment amb tintes ecològiques.

I els fotògrafs oficials del festival, Rosa Rovira i Jaime Rojas, us convertiran en els minireporters més intrèpids per captar les millors imatges del Minipop (consulteu com us podeu inscriure en aquest taller aquí).

Finalment, podreu aprendre a cuinar (i menjar!) de manera saludable amb la periodista especialitzada Trinitat Gilbert, que escriu sobre gastronomia al diari ARA i a la revista digital www.etselquemenges.cat. Vindrà de Vilanova i la Geltrú amb els ingredients de dues receptes molt bones: pasta sense gluten i pintxo de poma.