Una dotzena de fast tallers per fer volar la imaginació

Sis slow tallers per assaborir l’art a poc a poc
17 maig, 2016
Càmpings de Tarragona vol dir famílies felices, nens lliures i pares tranquils
18 maig, 2016
Mostrar tot

Una dotzena de fast tallers per fer volar la imaginació

SAM_9774 (2)Els fast tallers tenen una durada d’entre 10 i 15 minuts per grup i funcionen per torns.

Amb aquest format, Celobert art ens sorprendrà amb els seus furins japonesos, unes campanetes de vent que els japonesos col·loquen a les finestres, portes o terrasses de casa quan arriba l’estiu per evocar la brisa. Els participants al taller elaboraran aquest element decoratiu i hi escriuran desitjos o missatges de bona esperança.

En un altre d’aquests tallers ràpids la jove il·lustradora Berta Artigal ens explicarà com dibuixar tres personatges i descobrir-ne de nous, amb un paper doblegat i tallat estratègicament. I els experts en robòtica educativa de Dynamind ens ensenyaran a crear imans magnètics per enganxar-los a la pissarra.

En aquest grup també hi ha Natàlia Bru, que ens proposa crear joies a partir d’un dibuix conjunt inspirat en descripcions de paisatges, de lectures de cançons i poemes i de petits contes.

I enguany repeteixen Anduluplandu i la parella artística formada per Rose Pomeroy i Bárbara Gutiérrez. Amb el cap als núvols però els peus a terra, Anduluplandu, alter ego de la il·lustradora Elisabet Díez Rodríguez, ens oferirà un taller de titelles de dit molt especial. I les dues artistes visuals tornaran a venir al Minipop carregades de materials reciclats, que aquesta vegada serviran per construir un tamborí i emportar-vos la música a casa.

wedding-in-glenview-hotel-photographer-martina-california-ireland-50

Foto: Martina Califòrnia

A més, hi ha dos tallers propis del festival dinamitzats per Eva Jolis, la dissenyadora que ha creat la imatge de la sisena edició del festival. Divendres i dissabte us proposa un collage amb icones del pop. I diumenge podreu triar entre seguir amb la mateixa tècnica amb les mil cares de David Bowie o bé construir el robot del Minipop amb cartolina, mentre escolteu la sessió que Empar Moliner i Alex Torío dedicaran al camaleó del rock.

saletaPer acabar-ho d’arrodonir, alguns dels patrocinadors del Minipop compartiran amb vosaltres les seves habilitats i coneixements. Us regalaran experiències úniques relacionades amb els seus productes i serveis. Els amics del projecte DKV Fresh Art Kids, que fomenta la creativitat, la innovació i el talent dels infants a través de l’art, barrejaran il·lustració i tecnologia amb l’eina Osmo. Les masoveres dels Vilars Rurals us maquillaran com uns robots dissabte i us ensenyaran a fer una titella diumenge. Les perruqueres de La Saleta us convertiran en David Bowie. I Mini Oliva Motor tornarà amb més sorpreses. Aviat us donarem més pistes del taller del nostre cotxe preferit!