El Minipop no seria el Minipop sense els Superpandas!
20 maig, 2016
Un bonus track de circ, jocs de taula i concurs musical
23 maig, 2016
Mostrar tot

El Minipop s’asseu a taula

Minipop 2014-8 de juny 358Com si fóssim una família nombrosa, els minipoperos tenim les millors idees asseguts a una taula amb bona teca i bon beure, a més, ens encanta descobrir perversions gastronòmiques a casa nostra, que n’hi ha unes quantes… I com  no, durant el Festival volem que vosaltres també poguésseu gaudir dels llocs que ens inspiren les millors iniciatives per fer del nostre un Festival únic, és la nostra ruta gastronòmica particular i la compartim amb tots vosaltres perquè a més, tots us obren les seves portes amb ofertes que no podreu dir que no. Ja veureu com us encantaran!!!

Imagineu-vos amb impaciència perquè arribi el moment d’entrar al festival i us entra la gana i no voleu perdre l’essència del Minipop, seguiu l’itinerari d’idees minipoperes….

tocaperon2

Restaurant Parc de Les Granotes, sota mateix del festival. Menjar a l’aire lliure i gastronomia 100% nostra i per minipoperos un 15% de descompte

Filosofía Restaurant. Plaça Ripoll, 18 en plena Part alta de Tarragona. Maridatge de gastronomia i filosofia mentre gaudiu d’hamburgueses gurmet i plats deliciosos. Amb  polsera per cada 3 pers.1 ampolla de vi gratuïta

Les Bruixes. Plaça dels Sedassos. Tapes, plats combinats, … diferents i divertits. Amb polsera plat combinat a triar i beguda 6€ (oferta vàlida només pel migdia).

lolatapes

Lola Tapes. Plaça de la Font, 47. Tapes gurmet i deliciosos plats.

El Passadís. Av. d’Estanislau Figueres, 36. Cuina catalana, acompanyada amb un gran assortit de postres d’elaboració pròpia. Amb polsera 1 nen gratis per cada adult.

xamfraLa Morada. C/ Natzaret, 14. Menjar ecològic  i amb productes de proximitat, Slow Food. Amb polsera 1 nen gratis per cada adult.

El Xamfrà del Fòrum. Lleida, 17-19. Cuina mediterrània i de mercat genial!! Amb vistes privilegiades al Fòrum Romà.  Amb polsera 1 nen gratis per cada adult.

219541_458980854134046_1678381125_oRaffa Gelatti. Plaça Verdaguer. Gelats italians ideals per refrescar-se o fer un bon vermut.

Ara, ja sabeu el secret d’on surt un festival com el nostre, de menjar de meravella pels voltants de casa nostra!!! Bon apetit!!!