Un bonus track de circ, jocs de taula i concurs musical

El Minipop s’asseu a taula
20 maig, 2016
El Mini Cabrio i el Mini Clubman se’n van de festival
23 maig, 2016
Mostrar tot

Un bonus track de circ, jocs de taula i concurs musical

Bones notícies! Tenim tres novetats d’última hora que us agradaran! Les acabem d’afegir a la darrera versió del programa de mà. Ara sí que ja tenim el Minipop tancat i a impremta!

Foto: Jaime Rojas

Foto: Jaime Rojas

La primera novetat l’hem encabit com hem pogut divendres a la nit, després de Cola Jet Set i abans de la projecció de Hawaa Hawaai. És el MINIQUIZ musical amb la periodista Helle Kettner. Poseu a prova els vostres coneixements musicals en aquest divertit concurs pensat per totes les edats. Podreu guanyar des d’un sopar fins a un lot de productes infantils.

passabarretI més difícil encara! Perquè la segona sorpresa és un taller de circ amb els millors dels millors. Ni més ni menys que la Companyia Passabarret! Diumenge, quan ja porteu tres dies de festival i algun vermut, us reptaran a fer equilibris sobre objectes, manipular elements, caminar sobre un cable o enfilar-vos damunt d’una bola. Us hi atreviu?

lu2I finalment, per acabar de farcir el programa, en aquesta sisena edició hi hem posat una nova zona de jocs amb la col·laboració de dos experts en la matèria: Lu2 i l’Associació de Càmpings de Tarragona. Jocs de taula divertits i diferents, bitlles, carreres de sacs, io-io, dominos i una taula de ping-pong , configuraran l’espai més juganer del festival.