Ens n’anem a dormir moooolt feliços!

Guia de viatge del Minipop
1 juny, 2016
Cinc mil somriures esgoten les localitats del Minipop
5 juny, 2016
Mostrar tot

Ens n’anem a dormir moooolt feliços!

13346328_1005049939542362_1823032542078074662_o

Foto: Rosa Rovira

Ens n’anem a dormir mooooolt feliços després del primer dia de Minipop.

Un divendres ple de música i cultura per tothom: les actuacions de Spy Light, Judit Neddermann i Cola Jet Set; els experiments de DKV Fresh Art Kids; els frames de La Senyora Mapping; els collages d’Eva Jolis; els jocs de Bill’s English School; els primers minirepopters tombant per tot arreu i fotografiant-ho tot, el recital de poesia i els contes d’Eduard Carmona i Núria Busquet, el sopar japonès de Sapporo, el concurs de Helle Kettner i Lluís Gavaldà i la pel·lícula índia Hawaa Hawaai! I el millor de tot: un dia ple d’avis, pares i fills divertint-se junts!

fstivalNosaltres tanquem els ulls i encara cantem Para que mañana nada quede por pedirnos, ni decirnos, antes de que acabe el mundo, porque llega el fin del muuuundo… No ens la podem treure del cap. Ha estat un dels moments més màgics del divendres!

Bona nit a tots! Que tingueu dolços somnis i que descanseu molt. Demà més! Nosaltres seguim cantant aquesta cançó de Cola Jet Set. No ens la podem treure del cap, ha estat un dels moments més màgics del festival.