Veiem la M de Minipop per tot arreu

El festival Minipop busca artistes que vulguin compartir la seva creativitat amb petits i grans
22 febrer, 2017
Oberta la convocatòria de la 5a Minicrafts
28 febrer, 2017
Mostrar tot

Veiem la M de Minipop per tot arreu

Aquest febrer hem començat un compte enrere molt particular. I és que nosaltres ja veiem la M de Minipop per tot arreu. Mireu-vos les mans! Hi tenim una M!! Repasseu-la i compartiu-la #Minipop2017 #SomMinipop

Aquestes són les mans del febrer:

6 de febrer

El Lluís diu que ja té el cartell tancat però resulta que no ens vol donar pistes! És el secret més ben guardat! Tenim ganes de saber-lo i sobretot de viure’l. Avui falten 116 dies pel festival. Ganes, ganes, ganes!

 

9 de febrer

Encara no us heu trobat la M de Minipop a les línies de les mans? La volem veure! Feu com les Tecletes Mares de Tarragona i compartiu la foto amb l’etiqueta Minipop. Falten 113 dies per assaborir les estones màgiques de l’Espai Nadó! Una mica de calma entre coixins, contes i jocs per tots els sentits.

14 de febrer

La Blau, minirepoptera i súper fan del Minipop, també té una M a les línies de la mà. Ens ensenyeu la vostra? Falten 108 pel festival més rebonic del món!

 

15 de febrer

La M d’avui és de la Carmen de El Racó d’en Dani, que torna a donar suport al festival. La seva botiga és com un núvol de cotó fluix on hi ha tot el que pugueu imaginar pels nadons. La trobareu al carrer Cristòfor Colom, 31, de Tarragona, amb el millor dels somriures. Gràcies a persones com ella, d’aquí a 107 dies ballarem junts al passeig de les Palmeres. Mil gràcies per formar part de la xarxa de micromecenes del Minipop!

 

16 de febrer

El Melcior del El Lloro és un dels nostres micromecenes més fidels. El podeu passar a saludar per la seva botiga del carrer Governador González, plena de regals originals i amb molt d’estil. I d’aquí a unes setmanes també tindrà a la venda les entrades súper anticipades del Minipop. Només falten 106 dies perquè comenci la festa!

 

17 de febrer

Us sona aquesta mà? Serà a la barra del festival servint cervesa fresca 😉 Tenim set de Minipop i encara falten 105 dies! I sí, és una M de Minipop freestyle, passant de les línies de la mà! We love Javi!

 

18 de febrer

L’Adrià, la Beatriz i la Susana són arquipops i ja estan treballant en la instal·lació del Minipop. Falten 104 dies per veure el resultat al passeig de les Palmeres. Segur que ens sorprenen!

 

20 de febrer

Al festival Minipop sempre hi tenim una bona representació de gent de Lleida. El Jordi no se’n perd ni un! Falten 102 dies per l’escapada a Tarragona!

 

21 de febrer

El Pere és un dels fans més súper fans del Minipop. Del 2 al 4 de juny el trobareu saltant, ballant i creant amb la seva germana, la mare, el pare, els avis i els amics! 101 dies i el tenim aquí!

 

22 de febrer

La Laia Marín és la coordinadora de l’Espai Tallers del Minipop. Avui que tot just falten 100 dies pel festival farem públiques les bases de la convocatòria pels artistes que vulguin compartir la seva creativitat amb petits i grans. D’aquí a una estona, les tindreu al mur.

 

23 de febrer

El Javi i la Julia són arquipops i també s’han dibuixat la M de Minipop. Falten 99 dies per entrar al paradís que estan projectant!

 

24 de febrer

La Rosa Rovira és la fotògrafa del Minipop. El Pere Socias Julbe és el cap de l’equip d’arquipops. Junts formen una de les famílies més minipoperes del món! Falten 98 dies per viure un cap de setmana de pel·lícula.

 

25 de febrer

Aquesta preciositat es diu Nura i ve de les terres de ponent. D’aquí a 97 dies entrarà al seu tercer Minipop i s’ho passarà bé amb la mateixa música que els seus pares! Diversió conjunta per petits i grans.

 

26 de febrer

Adrián Salvador va pujar a l’escenari del primer Minipop amb Febrero i del quart amb Oslo! Compta els dies perquè arribi el setè! Avui en falten 96.

 

27 de febrer

És el tercer Pere del compte enrere! Però sabeu quin dels nostres Peres s’amaga darrera de Darth Vader? Falten 95 dies per veure’l ballant i saltant al Minipop!

 

28 de febrer

Hui les mans són d’Ona, Jara i Miquel Àngel Landete de Senior i El Cor Brutal. Gràcies primos! Acabem el febrer amb el comptador a 94 dies.