Espaldamaceta encetarà el Minipop

El Minipop fitxa La Bien Querida, Mazoni, Carles Belda i Sanjosex
14 març, 2017
Entrades low cost: 3 dies de festival a 6 euros
27 març, 2017
Mostrar tot

Espaldamaceta encetarà el Minipop

Foto: Rosa Rovira

El Minipop engegarà enguany amb música feta a Tarragona. José Juan González, conegut artísticament com Espaldamaceta, serà l’encarregat d’obrir el festival divendres 2 de juny (18 hores).

La seva feina és d’aquelles que et fan sentir orgull de ciutat. El tarragoní porta una dècada regalant-nos un cançoner ple d’intensitat, emoció i risc. Ara ens torna a sorprendre amb un últim disc amb un títol que sembla haver-se inspirat en la filosofia del nostre festival, “Els pares som públic d’un gran espectacle”, on aposta per un univers més assossegat i madur.

Els que van venir a la presentació de la setena edició del Minipop van gaudir d’un petit tast del seu nou disc. Pels que no hi vau poder ser, hem preparat un vídeo d’aquell 14 de març tan especial.

Bons amics, bona música, Estrella Damm, molta expectació per un cartell de luxe i 12 entrevistes seguides. En un sol matí vam explicar el Minipop 12 vegades a Tac12, Diari de Tarragona, Ràdio Ciutat de Tarragona, La Vanguardia, Tarragona Ràdio, Fet a Tarragona, Catalunya Ràdio, República Checa, Notícies TGN, Cadena SER, Cope Tarragona i Nació Tarragona.