Arnau i Clara Colom porten al Minipop un espectacle de titelles i música en directe

Cala Vento promet una de les cloendes del Minipop més memorables
21 abril, 2017
Un abril ple de flors i de mans
30 abril, 2017
Mostrar tot

Arnau i Clara Colom porten al Minipop un espectacle de titelles i música en directe

Foto: Sara Estalella

Foto: Sara Estalella

Matito arribarà diumenge 4 de juny al Minipop amb l’objectiu de fer-nos xalar. Aquest espectacle de titelles i música en directe amb veu i acordió obrirà l’últim dia de festival i ens tornarà a carregar d’energia i, sobretot, d’alegria. Segur que tots acabem tararejant la cançó!

Resulta que el que li agrada més al nostre protagonista, el Matito, és no fer res.  Però cada cop que intenta no fer res li passa alguna cosa que el desvia del seu objectiu: apareix un gos, el guarda d’ordre públic el condemna per saltar-se la llei, el Sr. Pasqual li fa traginar sacs, es transforma en dimoni, s’enfronta amb la mort i s’enamora de la Cinteta.

La simpatia i els moviments de Matito ens atraparan des del principi. Vital, mandrós,  trapella i rebel, ens farà descobrir des d’una vella mig bruixa a un encarregat que sembla un dimoni! Intentarà meravellar-nos amb el seu peculiar humorisme, però la mandra pot més que ell i sempre pensa en no fer res!

Darrera de tots aquests personatges hi ha el titellaire cambrilenc Arnau Colom, un actor especialitzat en teatre de gest, titelles i objectes amb una trajectòria impressionat. No només és l’encarregat de fer moure i parlar les set titelles sinó que també és el creador de l’espectacle i el constructor de les titelles.

A l’altra banda del teatret ambulant, a l’acordió i la veu hi ha la Clara Colom, membre del grup tarragoní Roba Estesa i del grup ebrenc Los Sirgadors.

El disseny i confecció del vestuari ha anat a càrrec de Núria Subietas, que serà dins del recinte del Minipop amb els seus vestits de teixits naturals i sostenibles, amb acabats exquisits fets a mà.

4 de juny (11:30 hores)