Un abril ple de flors i de mans

Arnau i Clara Colom porten al Minipop un espectacle de titelles i música en directe
28 abril, 2017
Rutes genials per a petits grans genis
4 maig, 2017
Mostrar tot

Un abril ple de flors i de mans

30Ha arribat la primavera i l’hem omplert de mans per dir-vos que estem contents d’acostar-nos a un altre Minipop i de gaudir de les flors del camí. Aquests han estat els protagonistes del marcador d’aquest mes.

1 d’abril: Una altra Sandra que ens envia fotos amb una cabreta de Les Set Cabretes. Refugi d’Animals de Granja i que d’aquí a 62 dies se les farà amb Carles Belda Valls i Sanjosex 🙂

3 d’abril: El Ricard, el Pere i el David tenen tants dits com dies falten pel Minipop! Això s’acosta molt de pressa!

4 d’abril: Quan falten 59 dies pel Minipop, ens arriba la mà escriptora de Coia Valls Loras, que ens dóna suport com a porta d’accés a la cultura d’una manera més lúdica! Perquè la música és per tothom i la literatura també.

7 d’abril: Ja som divendres i només falten 56 dies pel Minipop! Ho celebrem amb una nova incorporació a la xarxa de micromecenes. LÀPETY! Objectes i peces atemporals i artesanes de tot el món al Portalet, 6, de Tarragona.
http://www.lapety.com

11 d’abril: Aquesta M ens arriba des de lluny. Quan falten exactament 52 dies pel Minipop, l’Alexandra ens envia aquesta fotografia des de París, la ciutat de la llum i de l’amor 😉

13 d’abril: Un número rodó i una nova incorporació a la Xarxa Minipop. 50 dies pel Minipop 2017 i la mà creativa i hàbil de la botiga-taller d’arts plàstiques i productes per decoració Ambart. Si voleu comprar o fer coses reboniques aneu al carrer Gasòmetre, 25, de Tarragona o truqueu al 617 90 21 41.

15 d’abril: Avui ens fa molta il·lusió celebrar que només falten 48 dies pel festival amb dues mans que fa anys que ens ajuden a créixer. Minimum forma part de la Xarxa Minipop des del principi. És una botiga de tota la vida per vestir a tota la família de cap a peus. Corseteria, roba infantil, home i dona al carrer Governador González de Tarragona. Els minis som grans 😉

19 d’abril: La Malena del taller Menemu ens ensenya la seva M de Minipop en un moment de descans. Aquests dies les seves mans no paren de produir per la propera Fira Minicrafts. Joies boniques, fetes a mà, minimalistes, delicades, inspirades en el color i el disseny arquitectònic. Falten 44 dies per quedar bocabadats davant la seva parada de polseres, arrecades i collarets. Us ho voldreu emportat tot!

21 d’abril: Una altra parisenca que ens saluda des de capital francesa. La Victòria té 12 anys, una edat ideal per gaudir al màxim del Minipop. 42 dies i ens hi plantem!

22 d’abril: Els protagonistes d’avui són la gent del Centro Excellence d’atenció i suport al desenvolupament de l’alta capacitat i talent. Falta una setmana justa per la I Jornada de Alta Capacidad en Tarragona i 41 dies pel Minipop 2017.

23 d’abril: Bona diada de Sant Jordi a tothom!! Amor, llibres, roses i entrades pel Minipop. Avui és un dia feliç però el 2, 3 i 4 de juny encara més! Falten 40 dies!

25 d’abril: Si visiteu a la Karen de Zydo Lab al seu taller de Cambrils la trobareu molt enfeinada. Està fent peces de ceràmica precioses per la Fira Minicrafts. Diu que només falten 38 dies perquè la Rambla Nova es converteixi en un aparador de coses boniques.

27 d’abril: Bon dia família! Som dijous 27 d’abril! I això què vol dir? Vol dir que avui hem de felicitar a la Montserrats i a Micalet Landete i que només queden 36 dies pel Minipop! Ho celebrem amb l’Anna Rovira!

29 d’abril: L’Ariana d’Artenti té una M de Minipop a les mans. És una d’aquelles lletres de l’alfabet que cada dia passen pels seus dits. Les fa servir per fer uns porta-xumets personalitzats moníssims! Els podreu comprar d’aquí a 34 dies a la Minicrafts!