Vermut de diumenge amb titelles i retro hip hop

Voleu saber tot el que passarà dissabte?
27 maig, 2017
Ja podeu passar a recollir la bossa del Minipop pel Corte Inglés de Tarragona
29 maig, 2017
Mostrar tot

Vermut de diumenge amb titelles i retro hip hop

El tercer i últim dia de Minipop sempre ens el prenem a l’hora del vermut. Per començar, l’Espiga d’Or ens oferirà un esmorzar saludable per agafar forces.

Els plats forts de la programació de diumenge seran Matito i Bibiana Ballbé.

El primer és un putxinel·li madrós i trapella que viurà mil aventures en un espectacle amb veu i acordió en directe de la companyia Arnau i Clara Colom.

La segona és una noia de carn i ossos que segur que us és molt familiar. L’haureu vist en programes de Tv3 i el Canal 33 parlant de cultura, creativitat i noves tendències. Al Minipop no li caldran les paraules per explicar-vos els seus gustos musicals. La tindrem com a punxadiscs i ens ha dit que us vol encomanar la seva passió pel retro hip hop.

Paral·lelament, hi hauran jocs tradicionals gegants, els jocs de taula educatius de Lu2, sis tallers creatius,  les activitats de craft i facepainting per practicar l’anglès de Kids & Us i l’Espai Nadó de Tecletes.

I com a sorpresa d’última hora, l’Associació de Cultura Xinesa Tarragona i l’escola de xinès Yang Yang Idiomes tornaran amb més tallers. Ens convidaran escriure el vostre nom amb caràcters xinesos, descobrir el vostre horòscop xinès i a jugar amb la cultura i la llengua alemanya (sí, ho heu llegit bé, els nostres amics xinesos també parlen alemany).

I si encara no heu passat per la Silent Disco, tindreu una última oportunitat per viure aquesta sensació única.

Ja us podeu descarregar el programa complet del Minipop. Vint pàgines de música i cultura per a tothom.