Perduts a l’Espai Nadó de Tecletes
29 maig, 2017
Una pluja de mans
31 maig, 2017
Mostrar tot

Silenci a la discoteca!

L’espai dansa del Minipop es converteix enguany en una discoteca molt especial. Us imagineu una discoteca sense altaveus on tothom balla i s’ho passa bé però on regna un silenci hipnòtic? Aquesta any estrenem un espai d’últim moda: la Silent Disco!

La discoteca funcionarà amb auriculars inalàmbrics, hi actuaran sis discjòqueis diferents i podreu triar entre les dues propostes que estiguin en marxa simultàniament en aquell moment.

Luna

I qui seran els i les punxadiscs? Començarem  per Dj Luna i Dj Catalina. La primera forma part del grup Soundboyz i Ganjanights i s’ha passat 17 anys oferint sessions 100% vinil de reggae, early reggae, ska i northern soul. La segona ens endinsarà en el món del modernisme més aborígen.

Toni Lyon

Seguirem amb Toni Lyon, resident dels esdeveniments musicals Northern Clot, i Lluís Gavaldà, director musical del Minipop. Un té 15 anys d’experiència en sales i festivals d’arreu d’Europa i us portarà pel camí del rnr, northern soul i surf. L’altre es va estrenar com a punxadiscs fa quatre dies, en una presentació del Minipop a Lleida, però se la sap molt llarga perquè porta més de 30 anys dalt dels escenaris i cada dia ens descobreix què amaguen les cançons al programa de ràdio “El Celobert” (iCat).

Lupe i Gavaldà

L’última parella simultània seran l’activista musical eclèctic i fundador de Cienwatios, Dj Wilk.o., i la nostra lleidetana preferida, Dj Lupe. Si opteu per Wilk.o ballareu a ritme de música electrònica de la mà d’un home amb una facilitat aclaparadora per adaptar-se a la pista. Si preferiu sintonitzar el canal de Dj Lupe, que agafarà un vol directe Stansted-Minipop, sonarà northern soul, funky, 2tone i no sé quants vinils rescatats dels mercats més amagats de Londres.

Us animeu a descobrir l’espai més enigmàtic del festival?

Wilk.o

DIVENDRES:
19 h Dj Luna (reggae) i Dj Catalina (modernisme)
20 h Dj lluís Gavaldà (pop) i Dj Toni Lyon (rocknroll)
21 h Dj Wilk.o (electrónica) i Dj Lupe (soul i ska)

DISSABTE
19 h Dj Lupe (soul i ska) i Dj Luna (reggae)
20 h Dj Wilk.o (electrónica) i Dj Catalina (modernisme)
21 h Dj lluís Gavaldà (pop) i Dj Toni Lyon (rocknroll)

DIUMENGE
12.30 h Dj lluís Gavaldà (pop) i Dj Lupe (soul i ska)
13.30 h Dj Luna (reggae) i Dj Toni Lyon (rocknroll)