El Minipop se’n va de Càmpings Tarragona

Una cita perfecta amb els nous MINI 3 i 5 portes
21 abril, 2018
La Iaia també vindrà al Minipop!
28 abril, 2018
Mostrar tot

El Minipop se’n va de Càmpings Tarragona

Hi ha alguna cosa millor que anar de càmping? Doncs sí! Anar de Càmpings Tarragona. Hi ha molts càmpings fantàstics al món però els de casa nostra tenen alguna cosa que els fa únics. Potser és per la qualitat de les instal·lacions, potser pels serveis, l’ambient familiar, l’animació, el confort, la varietat d’opcions, potser per l’entorn, l’arena fina, el clima, la gastronomia, els vins o les seves infinites possibilitats d’oci? O una combinació de tot això?

Des de Cunit fins a les Cases d’Alcanar, passant per les muntanyes de Prades fins als Ports de Tortosa, hi trobareu 50 càmpings que creuen en un territori que parla de tradicions, de cultura, de mar, de muntanya i d’història.

Nosaltres ja hem fet les maletes i pensem aprofitar aquest pont al màxim. Anar de càmping és felicitat, llibertat, relax i diversió en plena natura. És ideal per desconnectar en contacte amb la naturalesa, trobar un oasi on els petits poden campar lliures amb seguretat i desapareixen l’estrés i les presses. El temps s’atura per gaudir de la natura, de la calma, de les coneixences i de les activitats a l’aire lliure. Si no heu anat mai de càmping, no coneixeu el que és la bona vida.

Tendes, caravanes, tendes safari, casetes de fusta i mòbil homes. Càmpings petits i grans resorts amb parcs aquàtics i més serveis que qualsevol hotel. Restaurants, supermercats, bugaderia, bars, cafeteries, spa, equipaments esportius i zones d’espectacle. A la platja i a la muntanya. Segur que en trobeu un a la vostra mida.

Ens encanta la vida de càmping. Us ho havíem dit?