La Iaia també vindrà al Minipop!
28 abril, 2018
Ferran Palau pintarà el Minipop de color blanc
30 abril, 2018
Mostrar tot

Tot controlat?

Tenim l’equip del Minipop treballant a tot gas! I ho tenim gairebé tot controlat. Però hi ha una cosa que se’ns resisteix. Ho confessem: no hi ha manera de fer la papallona del Minipop. I semblava fàcil! A vosaltres us ha sortit? Domineu l’art de l’origami?

Hem fet mil boles de paper. Papallones sense ales, papallones arrugades, papallones d’un altre planeta, papallones que no semblaven papallones! Hem doblegat el paper del dret i del revés, ens hem carregat de paciència, hem posat tota la nostra atenció en les explicacions de l’Eva i ens hem concentrat com si ens hi anés la vida. Fins i tot hem fet trampa i hem comès un dels pitjors pecats origàmics: agafar les estisores. Però tots els esforços han estat inútils. Seguim sense resultats decents.

Per això hem decidit demanar un vídeo als nostres youtubers particulars: el Fulgenci i la Montse. Hem enviat la Clàudia amb la càmera al seu taller per veure si en pot treure alguna cosa de profit. Molt aviat a les vostres pantalles: EL TUTORIAL!