Un espai central de Pop Up Stores

Intana encetarà la programació de dissabte
3 maig, 2018
El teatre de diumenge serà vermell
5 maig, 2018
Mostrar tot

Un espai central de Pop Up Stores

Entre l’entrada i la zona de concerts, al bell mig del Minipop, hi ha un espai ple de colors.

Sota un sostre blau i entre una instal·lació de palets, hi trobareu l’outlet de To2BeBe, els tallers de l’escola d’idiomes La Martina-Kids&Us, els habitatges bonics de Monapart, el joc de la Lola Dentola a l’stand de la clínica dental Montse Timoneda, les samarretes i bosses del Minipop i els descomptes de la Xarxa Minipop. Passeu i doneu-hi un cop d’ull.

To2 BB. Maria Cristina 11, 43003- Tarragona i C. De les Galanes 26, 43201- Reus la roba més cool, divertida, moderna i de qualitat de la mà de la Vanesa i el David. I és que un Minipop sense l’outlet de To2BB no seria un Minipop.

Estand Minipop. No et quedis sense les samarretes del Minipop 2018, palmeres i cascos que seran un record del teu pas pel festival més xulo dels que es fan i es desfan. FOTO

Xarxa Minipop. Un espai on trobar informació sobre tots els petits establiments que gràcies al seu micromecenatge contribueixen cada any a fer del Minipop un festival únic.

Foto: Rosa Rovira

Monapart: La immobiliària especialitzada en habitatges bonics arriba al Minipop per compartir la seva passió pel bon gust. Et convidem a visitar el seu espai i convertir una petita caseta de fusta en la llar ideal pels ocells que la visitin. A més, sortejaran un fanstàstic elefant d’Eames. Si el teu habitatge és especialment bonic, especialment especial o especialment tarragoní, Monapart Tarragona és la teva agència i Victòria Martí, arquitecta i kitesurfer, la teva agent de la guarda (i dolça companyia).

Lola Bistro (Altafulla). El petit restaurant del carrer Martí d’Ardenya es trasllada per unes hores al Passeig de les Palmeres. En David i la Ivone ens ensenyaran alguns dels secrets més ben guardats de la seva cuina. Qualitat i diversió assegurada.

Foto: Rosa Rovira

Escola d’Idiomes La Martina- Kids&Us. L’aprenentatge d’una llengua no pot ser vista com una tasca obligatòria i avorrida i a la Martina ho saben molt bé. Parlar una segona llengua és obrir la porta d’un nou món. A través d’una metodologia innovadora i participativa aprendràs a comunicar-te en un altre llengua més aviat del que et pensaves. Participa als seus tallers durant el Minipop i descobriràs una nova manera d’aprendre anglès.

Clínica dental Montse Timoneda. Són DENTIST FRIENDLY. Odontòlegs professionals que compten amb la més avançada tecnologia però et parlen el mateix llenguatge de sempre, aconseguint pacients amics i no simples clients. Entra al seu estand i descobreix el joc de la Lola Dentola, ideat especialment pel Minipop. Aprendràs moltes coses sobre salut dental i nutrició.