L’il·lustrador Juanjo Sáez presentarà la sèrie ‘Heavies Tendres’ al Minipop

Teniu gana, set o calor?
6 maig, 2018
Una nit oriental de pel·lícula
8 maig, 2018
Mostrar tot

L’il·lustrador Juanjo Sáez presentarà la sèrie ‘Heavies Tendres’ al Minipop

El dissabte 2 de juny el creador serà a Tarragona per parlar d’aquesta història de dos amics inspirada en la seva pròpia adolescència

Després de la presentació, el festival projectarà els vuit capítols seguits en pantalla gran

L’il·lustrador Juanjo Sáez i el productor Roger Torras seran al festival Minipop el dissabte 2 de juny per presentar la sèrie d’animació ‘Heavies Tendres’, que ens ha tingut atrapats tot l’hivern esperant que arribés diumenge al vespre.

I és que al Minipop d’enguany la recuperarem sencera per poder-la gaudir tranquil·lament en pantalla gran sota les estrelles i les palmeres. Una marató de quasi tres hores per veure els vuit capítols seguits. Tot un luxe pels fans que la vulguin recordar o pels que se la van perdre.

‘Heavies Tendres’ és una sèrie divertida i feta amb el cor sobre l’amistat, la música i el fer-nos grans. Ens parla de les primeres emocions i d’aquell moment crucial a la vida on es passa de la infància a la maduresa.

La sèrie, que es va estrenar el febrer al Canal 33, està inspirada en la pròpia adolescència de Juanjo Sáez, a partir de les seves vivències familiars al barri de la Sagrera, en una Barcelona pre-olímpica.

Els protagonistes són Juanjo i Miquel, dos nois adolescents que troben en la seva amistat i en la música heavy un refugi del món gris en què viuen. El Juanjo és un noi asmàtic que ha viscut protegit per la seva família fins al punt d’ofegar-lo. El Miquel pertany a una família amb un pare absent. La seva mare intenta sortir-se’n ella sola, però no sempre ho aconsegueix.

Segur que  les seves aventures ens faran reviure moments de la nostra pròpia adolescència i els podrem compartir amb els que encara no havien nascut. Us proposem un viatge als noranta per a tota la família.

L’autor

Juanjo Sáez (Barcelona, 1972) va començar a dibuixar professionalment als anys noranta i, des de llavors, ha col·laborat en mitjans com “Rockdelux”, “Ara”, “El Mundo”, “Qué Leer” o “El Periódico de Catalunya”. Ha treballat en disseny i publicitat, ha creat la sèrie de televisió “Arròs covat” i ha editat un bon nombre de llibres com ara “Crisis de ansiedad”, “Hit emocional”, “Yo”, “Buenos tiempos para la muerte”, “Viviendo del cuento” o “El arte”.