El Minipop inunda la plaça Verdaguer de mini instants

Quina samarreta us agrada més?
11 maig, 2018
Un matí preciós a Valls
13 maig, 2018
Mostrar tot

El Minipop inunda la plaça Verdaguer de mini instants

Foto: Marcel Cayuela

Una vintena de nens i nenes d’entre 8 i 12 anys ofereixen la seva particular visió del festival

L’exposició, patrocinada per Repsol, és el resultat del taller creatiu de fotografia de la passada edició

La inauguració es portarà a terme el proper dimecres 16 de maig a les 19:30 hores

El Minipop ja ha arribat a Tarragona. Fa uns dies que ja passeja en bus, vola en banderoles i treu el cap en alguns plafons. I a partir de dimecres també inundarà la plaça Verdaguer amb una selecció de «31 mini instants» de la setena edició del festival captats per nens i nenes d’entre 8 i 12 anys.

La mostra, patrocinada per Repsol, és el resultat del taller creatiu de fotografia del Minipop 2017, està comissariada pels fotògrafs oficials del festival, Rosa Rovira i Jaime Rojas, i comptarà amb un catàleg dissenyat per l’artista Eva Jolis.

Foto: Jaime Rojas

Es tracta de les particulars visions dels 22 minireporters que van participar en les diferents sessions de l’activitat durant els tres dies de festival. Després d’escoltar les idees i consells dels especialistes, els petits fotògrafs van campar per tots els racons del recinte buscant les imatges més personals, diferents i originals.

Les fotografies s’integraran dins d’una estructura de marcs de fusta ideada per l’arquitecte Pere Socias. La instal·lació a l’aire lliure estarà decorada amb una obra col·lectiva feta amb centenars de papallones de paper i amagarà una sorpresa que només es podrà descobrir des del cel.

L’exposició s’inaugurarà oficialment el mateix dia 16 a les 19:30 hores i es podrà visitar fins el 4 de juny. L’acte anirà a càrrec de la directora del festival, Núria Serrano; el director de comunicació de Repsol, Pep Bertran; la comissària de la mostra, Rosa Rovira; i una de les autores de les fotografies, Teresa Fernández.

Foto: Rosa Rovira

Els minireporters

Els autors de les fotografies són els minireporters Núria Busquets Egea, Sílvia Busquets Egea, Marcel Cayuela Dolcet, Isaac Colet Alcaraz, Andreu Cornudella Cucurella, Juno Dalmau Pérez , Teresa Fernandez Sáiz, Enric Garcia Marin, Josep Gonzalez Nieto, Roger López Beltrà , Victor Marceló Rodríguez , Bru Miralles Jiménez, Mila Miralles Jiménez, Paula Moreno Rodríguez , Anna Orriols Aguiló, Berta Orriols Aguiló, Aisha Paba Batista , Nil Ribalta Badia, Bruna Rocamora Sibina, Laura Sans Towse, Pere Socias Rovira, Adriana Viladomat Rosell.

Foto: Rosa Rovira

Inscripcions al taller de fotografia

Mentrestant, segueixen obertes les inscripcions al taller de minireporters del Minipop 2018. Els nens i nenes de 8 a 12 anys que vulguin gaudir de l’experiència han de reservar plaça escrivint un correu electrònic a tallers@minipop.net abans del 27 de maig. Les places són limitades.

Enguany l’activitat durarà dos dies, ja que s’ha ampliat amb un taller de foto transfers. El primer dia els participants podran tombar per tot el festival, inclòs el backstage o l’escenari, per atrapar els millors instants i començar el procés per transferir una de les fotografies en una peça de fusta. El segon dia poliran l’obra i l’envernissaran per immortalitzar la imatge amb els millors acabats.

Els inscrits es dividiran en dos grups. Un grup farà el taller divendres de 18 a 19:30 hores i dissabte de 18.30 a 19.30 hores i l’altre dissabte de 17.30 a 19 hores i diumenge de 12 a 13.30 hores.